Vår ny samarbeidsprosjektet for det nye oppvekstsenteret på Venn!

Vi er stolte av å kunngjøre et spennende samarbeid mellom Alliance Arkitekter AS, Studio Fyr, CADI AS og Espace for å utvikle det nye oppvekstsenteret her i Skaun kommune på Venn. Dette spennende prosjektet vil kombinere en moderne barneskole og barnehage, og vi er i ferd med å skape kreative og sosiale rom for både barn og familier.

Konsept skisse
Sommer på Venn

 

Plassert delvis på området til den eksisterende skolen, arbeider vi aktivt med å skape en harmonisk integrasjon i det eksisterende lokalsamfunnet. Den strategiske plasseringen ved siden av menighetshuset og kirken vil danne et sentralt torg, hvor vi planlegger å samles og delta i sosiale og kulturelle aktiviteter som vil berike våre liv.

Vi er overbeviste om at dette prosjektet ikke bare vil tilby moderne utdanningsfasiliteter, men også bidra til å styrke det sosiale og kulturelle båndet i området vårt. Vi ser frem til å fortsette denne spennende reisen og å se hvordan dette nye oppvekstsenteret vil forme og berike lokalsamfunnet vårt i årene som kommer.

Bli med oss på reisen mot et levende og bærekraftig lokalsamfunn på Venn!

Organisatorisk konsept
Illustrasjon

Vårt samarbeid

er drevet av en felles lidenskap for faget, et sterkt sosialt engasjement og en forpliktelse til å jobbe hardt for å levere et prosjekt av høyeste kvalitet.

Vi forstår og respekterer hverandres tanker og ideer, samtidig som vi utfordrer hverandres perspektiver for å sikre at vi oppnår det beste resultatet. Denne tette samarbeidsformen tillater oss å være personlig involvert i alle prosesser som former prosjektet, fra konseptutvikling til gjennomføring.

Vi tror på å bygge sterke relasjoner med våre kunder og lokalsamfunnet, og vår fleksibilitet og nærhet til prosjektet gjør oss i stand til å levere individuelle løsninger som virkelig møter behovene til våre klienter.

Vårt samarbeid resulterer ikke bare i ekspertise og erfaring, men også i lidenskap, personlig engasjement og en unik tilnærming til prosjektet. Vi tror på å levere mer enn bare et ferdig produkt; vi ønsker å skape en opplevelse som er skreddersydd for å oppfylle dine behov og ønsker på en måte som bare vi kan.

Har du lyst til å jobbe med meg?

Jeg er spent på dine planer og gleder meg til å bidra med gode faglige råd.

Espace Arkitektur og byrom
Dipl.-Ing Arch MNAL Olivier Hérail
www.espace-arkitektur.no
olivier[at]espace-arkitektur.no
+47 48 950 620